Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας από την μεταφορική εταιρεία.

Υπάρχει χρέωση της υπηρεσίας 1€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας και είναι διαθέσιμος τρόπος πληρωμής μόνο για την Ελλάδα.

Η χρέωση της υπηρεσίας υπολογίζεται κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, καθώς επιλέγετε την πληρωμή με αντικαταβολή – μετρητά κατά την παράδοση.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (υπο κατασκευή)

Η πληρωμή γίνεται άμεσα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας στα αντίστοιχα πεδία, στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Τράπεζας Alpha Bank. Λαμβάνουμε την πληρωμή σας και έπειτα προχωράμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η πληρωμή γίνεται μέσω μεταφοράς του συνολικού ποσού της παραγγελίας σε λογαριασμό μας.

Συνεργαζόμενη Τράπεζα είναι η Alpha Bank & η Πειραιώς

Για αυτή την επιλογή, η μεταφορά των χρημάτων γίνεται χωρίς επιβάρυνση εξόδων για κανένα από τα δύο μέρη και πραγματοποιείται την ίδια στιγμή. Για μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε τα όποια έξοδα υπάρχουν και για τις δύο πλευρές. Συνήθως, οι μεταφορές χρημάτων ανάμεσα σε δύο τράπεζες γίνονται τις επόμενες 1-2 εργάσιμες ημέρες, από την μέρα καταχώρησης της εντολής σας. Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβουμε το ποσό της παραγγελίας σας, προχωράμε στην αποστολή του πακέτου σας.

Παρακαλούμε ΠΑΝΤΑ να συμπληρώνετε στις λεπτομέρειες της κατάθεσής σας το Όνομα σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που θα υπάρχει στο email επιβεβαίωσης που θα έχετε λάβει από εμάς.

 

Τράπεζα ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR9801402440244002002008897

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: MIND THE SHOE

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR6301720480005048105970804

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: MIND THE SHOE

Shopping Cart (0)

Καλάθι